HÄJYT PALAA VALKOKANKAALLE – PÄÄROOLEISSA SAMULI EDELMANN JA JOEL HIRVONEN

Elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä.

Legendaarinen Häjyt palaa valkokankaalle. Solar Films tuo ikonisen Häjyjen tarinan takaisin elokuvateattereihin, mutta tässä ajassa. Uutuuselokuvan päärooleissa nähdään mm. Samuli Edelmann ja Joel Hirvonen. Elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä. Nykyaikaan sijoittuva elokuva jatkaa Häjyjen tarinaa uusin juonenkääntein.

Solar Filmsin elokuvan tuottavat Hanna Virolainen, Jukka Helle ja Markus Selin. Markus Selinin tuottama ja niin ikään Aleksi Mäkelän ohjaama, vuonna 1999 ensi-iltaan tullut Häjyt on yksi Suomen elokuvahistorian merkittävimmistä elokuvista, joka loi pohjaa suomalaisen elokuvailmaisun kehitykselle kohti toiminnallisempaa suuntaa.

Markus Selin kommentoi tulevaa elokuvaa seuraavasti: “On upeaa päästä jatkamaan Häjyt-saagaa. Meiltä kysytään jatkuvasti, saako Häjyt jatkoa. Aika on nyt oikea jatkaa tätä hienoa perisuomalaista tarinaa, joka kertoo aidoista ihmisistä elämän myllerryksessä”.

“On hienoa palata tähän samaan tarinaan ja maisemaan 25 vuoden jälkeen”, ohjaaja Aleksi Mäkelä sanoo. “Nyt on hyvä jatkaa Häjyjen tarinaa, sillä tässä välissä aika on muuttunut ja mukaan on tullut kokonainen uusi sukupolvi.”

Elokuvan kuvaukset alkavat kesäkaudella Seinäjoella ja Kauhavalla. Elokuvan levittää Nordisk Film ja valkokankaat se saavuttaa vuoden 2025 alkupuoliskolla.

Viimeisimmät artikkelit