MAX SEECKIN JA JOONAS PAJUSEN KOPUTUS-KAUHUTRILLERI MYYTY YLI 70 MAAHAN

Elokuva kansainvälisesti merkittävän Sitges-festivaalin kilpasarjaan, päärooleissa Pekka Strang, Inka Kallén ja Saana Koivisto.

Menestysdekkaristi Max Seeckin ja Joonas Pajusen ohjaama Koputus-elokuva on myyty yli 70 maahan, muun mussa Saksaan, Itävaltaan, Sveitsiin, Ranskaan, Indonesiaan, Taiwaniin ja Latinalaiseen Amerikkaan. Suomessa Koputus tulee elokuvateatteriensi-iltaan keskiviikkona 22.2.2023. Kansainvälisesti elokuvasta käytetään sen englanninkielistä nimeä The Knocking.

Ohessa arvostetun Variety-lehden juttu aiheesta:
Finnish Horror ’The Knocking’ Sells Wide for LevelK – Variety

Laadukas kauhutrilleri on herättänyt kiinnostusta myös festivaaleilla ja se on valittu juuri Sitges-elokuvafestivaalin kilpasarjaan. Kyseessä on kansainvälisesti erittäin merkittävä kauhuelokuvafestivaali ja pelkästään pääsy sen ohjelmistoon on merkittävä saavutus. Festivaali järjestetään 6.-16.10.2022 Espanjassa. Koputus esiteltiin tänä keväänä myös Cannesin elokuvafestivaaleilla, missä se sai innostuneen vastaanoton.

Lisätietoa Sitgesin festivaalilta saat täältä.
Sitges Film Festival | Sitges Film Festival

Koputuksen lajityyppi liikkuu draaman ja kauhutrillerin välimaastossa. Laadukas elokuva on saanut Seeckin ja Pajusen mukaan paljon inspiraatiota kansainvälisistä elokuvista, mikä näkyy myös sen korkeassa tasossa. Max ja Joonas luonnehtivatkin elokuvan monitahoista tyylilajia psykologiseksi kauhuelokuvaksi dekkarimaisella juonella, joka kehittyy jännityselokuvaksi.

Max Seeck ja Joonas Pajunen ovat käsikirjoittaneet elokuvan yhdessä. Sen päärooleissa nähdään Pekka Strang, Inka Kallén ja Saana Koivisto. Solar Filmsin elokuvan levittää Nordisk Film ja kansainvälisestä myynnistä vastaa tanskalainen LevelK.

Viimeisimmät artikkelit