KATSO TÄÄLTÄ RENNY HARLININ LUOKKAKOKOUS 3 – SINKKURISTEILY -ELOKUVAN VIDEO OSMO’S COSMOKSEN HAUSKAA-BIISIIN

Uutuuslevy Half’N’Half julkaistaan tänään.

Katso alta Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan video Osmo’s Cosmoksen Hauskaa-biisiin, joka on elokuvan tunnusbiisi. Renny Harlinin ohjaama, kulttikomedioiden jatko-osa tulee elokuvateattereihin 28.7.2021 elleivät koronarajoitukset muuta tilannetta. Tätäkin elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

https://www.youtube.com/watch?v=NsIcFxzZPPA

Pitkän linjan rocktykki Osmo’s Cosmos julkaisee tänään 23.6.2021 uutuslevynsä Half’N’Half. Yhtye on yksi suomalaisen glam rockin lippulaivoja ja heitä voidaan pitää suorastaan kotimaisen glam rock -henkisen show’n edelläkävijöinä. Vauhdikkaista keikoistaan tunnettu yhtye ja Luokkakokouksen sinkkumeininki sopivatkin siis yhteen kuin nenä päähän. Osmo’s Cosmos tunnetaan kovana keikkabändinä sekä omaleimaisista ja voimakkaista videocovereistaan, joilla he seikkailevat eri tyylilajien viidakossa aina discosta heviin ja slovareihin. Ja Luokkakokouksen henki? No, senhän me jo tiedämmekin. Se on sitä itseään.

Half’N’Half-tupla-albumin ensimmäinen levy sisältää yhtyeen omia sävellyksiä, joissa voi kuulla hard rockin ja klassisen rockin lisäksi myös maanläheisiä amerikkalaisia sävyjä muun muassa hienolla mid tempo -kappaleella Pour me down sekä Roses in the wind -balladilla. Toinen levy koostuu leveällä pensselillä maalatuista ja osmotetuista covereista ja videohiteistä kuten Call Me, Because the Night, Kids in America ja Livin’ La Vida Loca. Uutuuslainana mukaan on päässyt Petri Laaksosen säveltämä euroviisuhitti Sata Salamaa, josta levyllä on mukana myös englanninkielinen versio Fire Night.

Hauskaa-single on kuultavissa myös Singa-karaokealustoilla netissä ja Singa-karaokeravintoloissa. Biisi on julkaistu alkuperäisillä taustoilla, jotta laulaja pääsee Osmo’s Cosmos -solistiksi.

Viimeisimmät artikkelit