KANSA ÄÄNESTI JALOILLAAN – RENNY HARLININ LUOKKAKOKOUS 3 – SINKKURISTEILY -ELOKUVALLA 52 432 KATSOJAA AVAUSVIIKONLOPUN JÄLKEEN

Katso uusi toimintapätkä elokuvasta!

Kansa äänesti jaloillaan ja näytti, mistä se tykkää. Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvalla on ensimmäisen viikonlopun jälkeen koossa huikeat 52 432 katsojaa. Solar Filmsin tuottama elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona 28.7.2021, ja kyseinen viiden päivän katsojamäärä on korona-ajan paras avaustulos.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeilyn kolmen päivän katsojamäärä ajalta perjantai 30.7.2021 – sunnuntai 1.8.2021 oli 29 746, joten kyseessä on myös paras viikonlopun tulos korona-aikana. Toiseksi paras viikonlopun avaustulos koronaepidemian ajalta on niin ikään Solar Filmsin tuottamalla ja Maria Sidin ohjaamalla Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvalla, joka sai kolmen päivän avausviikonloppunaan 28 550 katsojaa. Molemmat elokuvat levittää Nordisk Film.

Elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman Nordisk Filmiltä kommentoi upeaa tulosta seuraavasti: ”Kansa todella äänesti jaloillaan! Luokkakokouksen avausviikonlopun hieno tulos on suuri helpotus koko elokuva-alalle. Tulos osoittaa, että yleisö on kaivannut kotimaista elokuvaa ja tietää että elokuvateattereissa on äärimmäisen turvallista käydä.”
Elokuvan tuottaja Markus Selin on samaa mieltä: ”Tämä on loistava tulos varsinkin, kun rajoitusten ja niiden aikataulutuksen kanssa toimiminen ovat koronatilanteen eläessä yhtä arvaamattomia kuin tämän tiedotteen kuvan korttipeli.”

Katso uusi kohtauspätkä elokuvasta:
https://www.youtube.com/watch?v=Q4OTmdpPVrQ

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=ZzSpW8p3B0U

Osmo’s Cosmos – Hauskaa:
https://www.youtube.com/watch?v=NsIcFxzZPPA

Viimeisimmät artikkelit