METSÄJÄTTI-ELOKUVA ASETETTU GOLDEN GLOBE -EHDOKKAAKSI

Metsäjätti oli viikonlopun katsotuin kotimainen elokuva.

Metsäjätti-elokuva on asetettu ehdolle Golden Globe -palkintoon useissa kategorioissa. Kilpailun raadin näytös järjestetään tänään maanantaina Hollywoodista käsin eri puolille maailmaa. Elokuva on asetettu ehdolle seuraavissa palkintoluokissa: paras ulkomainen elokuva, paras ohjaaja, paras käsikirjoitus, paras miespääosa, paras naispääosa, paras miessivuosa, paras naissivuosa sekä paras elokuvamusiikki.

Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti on saanut hyvin katsojia toisena viikonloppunaan ja sen kokonaiskatsojamäärä on eiliseen sunnuntaihin mennessä kaikkiaan 29 509. Elokuva oli katsotuin kotimainen elokuva sekä ensimmäisenä että toisena teatteriviikonloppunaan. Ensi-iltaan Metsäjätti tuli 11.9.2020.

Katso elokuvasta kohtauspätkä, jossa Jussi Vatasen esittämä päähenkilö Pasi tapaa pitkästä aikaa vanhan kaverinsa Jannen, jota esittää Hannes Suominen. Kohtauksessa on mukana myös tehtaan johtaja Tommi Korpela.

Alla myös elokuvan traileri, jossa esiintyy Metallica. Kovan luokan metalliyhtye tähdittää elokuvaa konsertillaan Hämeenlinnassa kesällä 2019. Trailerin näet oheisesta linkistä ja sen voi jakaa eri medioissa. Traileria saa jakaa vain kokonaisuutena eikä sitä saa leikata tai siitä saa irrottaa still-kuvia ilman lupaa.

Viimeisimmät artikkelit