KUINKA PALJON REMONTTI VOIKAAN TURVOTTAA?

Katso täältä Se mieletön remppa -elokuvan allergiakohtaus!

Voiko remontti turvottaa? Kyllä voi. Varsinkin Se mieletön remppa, jonka hulvattoman kohtauspätkän näet alla. Elokuvan taidokkaan maskeeraussuunnittelun on luonut Saara Räisänen, jonka taidonnäytteitä ovat siis myös Sami Hedbergin esittämät useat eri roolihahmot.

Saara kommentoikin suuritöistä projektia seuraavasti: “Rempan maskeja oli valtavan mielenkiintoista suunnitella. Samin lukuisten hahmojen osalta oman haasteensa loi se, että hän näytteli usein montaa hahmoa samassa kohtauksessa ja vaihtoajat pyrittiin pitämään mahdollisimman lyhyinä. Apulaisohjaajamme Iiris Juutilainen tekikin valtavan työn tämän aikatauluttamisessa. Hahmojen normaali maskiaika oli tunnin ja isotöisimpiin maskeihin saattoi kulua jopa kolme tuntia.”

Taustatyö vaatii myös suuren työmäärän. “Allergisten reaktioiden kanssa päätimme kuitenkin hullutella. Silikonista valmistetut irtopalat rakensimme yhdessä Eija Hakkaraisen kanssa, ja valmisteluihin kului lähes kaksi viikkoa. Teimme useita eri turvotuksen tasoja ja palojen muovailu vaati paljon taustatyötä ja referenssikuvia oikeista allergisista reaktioista.”

Oheisen kohtauksen voi jakaa eri medioissa.
https://www.youtube.com/watch?v=-2R-lY0MiUM

Viimeisimmät artikkelit