KATSO TÄÄLTÄ MARIA SIDIN OHJAAMAN RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT -ELOKUVAN TRAILER

Jari Litmasella ja Arvi Lindillä roolit elokuvassa! Merkittävissä rooleissa Silmu Ståhlberg, Lumi Kallio, Minka Kuustonen, Jenni Kokander, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Mika Nuojua, Pirjo Lonka, Eero Ritala ja Carl-Kristian Rundman. Edellinen, Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuva oli viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva Suomessa.

Katso Maria Sidin ohjaaman Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan hauska trailer! Solar Filmsin tuottama elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen, Tammen kustantamaan kirjaan. Ensi-iltaan Risto Räppääjä ja väärä Vincent tulee syyskaudella 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=c5Cq62SHwZI

Uutuuselokuvan päärooleissa jatkavat Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvasta tutut Silmu Ståhlberg Risto Räppääjänä ja Lumi Kallio Nelli Nuudelipäänä. Muissa keskeisissä rooleissa jatkavat Ylermi Rajamaa, joka näyttelee Lennart Lindbergin roolin ja Jenni Kokander, joka hurmaa edelleen Pakastaja-Elvinä. Rauha Räppääjänä elokuvassa nähdään Minka Kuustonen. Muissa elokuvan merkittävissä rooleissa näyttelevät Kristiina Halttu, Mika Nuojua, Eero Ritala, Pirjo Lonka ja Carl-Kristian Rundman. Pikkurooleissa nähdään myös Jari Litmanen ja Arvi Lind!

Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Edellinen, Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuva oli viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva Suomessa. Se on saanut tähän mennessä elokuvateattereissa jo 288 369 katsojaa ja jatkaa edelleen ohjelmistossa. Elokuva tuli ensi-iltaan helmikuussa 2019. Molemmat elokuvat ovat Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n yhteistuotantoa.

Tuottaja Rimbo Salomaa on tuottanut Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan lisäksi kolme ensimmäistä Risto Räppääjä -elokuvaa. Näiden kolmen menestyselokuvan alkuperäisestä tekijäkaartista on Sinikka ja Tiina Nopolan lisäksi mukana tälläkin kertaa säveltäjä Iiro Rantala. Sinikka ja Tiina Nopola toimivat myös elokuvan tuottajina.

Tekijät
Ohjaus – Maria Sid
Tuottajat – Rimbo Salomaa, Jukka Helle ja Markus Selin
Tuottajat / Ricky Rapper Oy – Sinikka Nopola ja Tiina Nopola
Tuotantopäällikkö – Saku Suksi
Käsikirjoitus – Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Josefiina Rautiainen ja Maria Sid
Musiikki – Iiro Rantala

Keskeiset roolit
Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg
Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio
Rauha Räppääjä – Minka Kuustonen
Pakastaja-Elvi (Elvi Räppääjä) – Jenni Kokander
Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa
Doris Saastamoinen – Kristiina Halttu
Rolf Riukupelto – Mika Nuojua
Hercule Poironen, vahtimestari – Eero Ritala
Museonjohtaja Ellen – Pirjo Lonka
Poliisipäällikkö – Carl-Kristian Rundman
Taidetutkija van Houten – Jari Litmanen
TV-toimittaja – Arvi Lind

Risto Räppääjästä
Risto Räppääjä -teoksia on myyty 20 vuoden aikana lähes miljoona kappaletta.
Risto Räppääjä -elokuvat (2008-2019) ovat saaneet kaikkiaan yli 2 miljoonaa katsojaa.
Risto Räppääjästä on tehty myös näytelmiä ja musikaaleja. Lähes jokaisessa on Iiro Rantalan säveltämiä lauluja. Risto Räppääjä -kirjoja on käännetty lähes 20 kielelle.

Viimeisimmät artikkelit