Tulevissa Vares-elokuvissa tarvitaan avustajia Turussa – toimi heti!

Kuusi uutta Vares-elokuvaa-elokuvaa kuvataan Turussa 19.4.–30.10.2010. Lähetä tietosi Solar Filmsin avustajapankkiin, niin voit päästä mukaan.

anttireini

Kuvauksissa tarvitaan kaikenikäisiä ja -näköisiä ihmisiä tarinoiden tapahtumapaikoille Turussa.
Jos olet kiinnostunut pääsemään mukaan, täytä sähköinen lomake Solar Filmsin avustajapankkiin.
Laita lomakkeen lisätietoja-kohtaan otsikko ”Vares” ja sen alle mahdollisimman tarkasti minä aikoina olet (tai et ole) käytettävissä elokuvan kuvauksissa aikavälillä huhtikuun puoliväli – lokakuun loppu. Kuvan liittäminen hakemukseen on välttämätöntä.
Kuvattomat hakemukset karsiutuvat oitis.

Voit myös postittaa hakemuksesi kuvan tai kuvien kera kirjeitse:
Avustaja / Vares
Solar Films
Veneentekijäntie 20
00210 Helsinki

Valituilta avustajilta edellytetään kärsivällisyyttä kuvausten aikana sekä mahdollisesti yhtä sovituskertaan pukusuunnittelijan kanssa erikseen sovittavana ajankohtana.
Hakemus ei sido mihinkään. Emme luovuta ulkopuolisille kuvaasi tai tietojasi. Yhteystietoja käytetään ainoastaan silloin, kun avustajia tarvitaan elokuva- ja tv-tuotannoissa. Toimi nopeasti – tuotantotoimisto ottaa yhteyttä valittuihin avustajiin.

Suomen suurin elokuvasarja valmistuu 2011

Solar Films tuottaa yhteistyössä Turun kaupungin kanssa kuusi uutta Reijo Mäen romaaneihin perustuvaa pitkää Vares-elokuvaa, jotka valmistuvat vuonna 2011 ja tähtäävät kansainväliseen levitykseen.
Elokuvista kaksi nähdään ensin elokuvateattereissa ja neljä tuotetaan suoraan dvd:lle ja televisioon. Suurelle yleisölle tehtävät tarinat sisältävät paljon toimintaa, huumoria ja jännitystä. Elokuvissa on sekä pulp-lainaa että film noir -henkeä: intohimoa, petoksia ja rikoksia.
Elokuvateattereissa vuonna 2011 esitettävät elokuvat Pahan suudelma ja Kaidan tien kulkijat ohjaa kansainvälisen uran luonut Anders Engström. Pääosassa on Antti Reini. Elokuvat roolitetaan tunnetuilla kotimaisilla kärkinimillä.
Suoraan televisio- ja dvd-levitykseen tulevat elokuvat ohjaa Lauri Törhönen.

Viimeisimmät artikkelit