TOMMI LÄNTISEN MEIDÄN MURUSIA -MUSIIKKIVIDEO METSÄJÄTTI-ELOKUVASTA JULKISTETTU

Kappaleen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen. Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva ensi-illassa 11.9.2020.

Tommi Läntisen musiikkivideo Meidän murusia elokuvasta Metsäjätti on julkaistu. Kappale on 11.9.2020 ensi-iltaan tulevan Metsäjätti-elokuvan tunnuskappale ja sen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen. Musiikkivideon voi katsoa tästä:

https://youtu.be/qtV8UzFjzwU

Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan ja kertoo tarinan Törmälän kunnan ihmisistä tehtaan saneerauksen varjossa. Tommi Läntisen uusi single on puolestaan Vallila Music Housen julkaisema ja se on saanut hyvin radiosoittoa kesän aikana. Tommi on paraikaa mukana Tähdet, tähdet -kilpailussa.

Solar Filmsin tuottaman Metsäjätti-elokuvan pääroolit näyttelevät Jussi Vatanen, Hannes Suominen, Sara Soulié ja Anu Sinisalo. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään mm. Tommi Korpela, Anna-Riikka Rajanen ja Tomi Alatalo. Ohjaaja Ville Jankerille Metsäjätti on kolmas kokoillan elokuva. Metsäjätin ovat tuottaneet Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Viimeisimmät artikkelit