TÄLTÄ NÄYTTÄVÄT MYRSKYLUODON MAIJAN MAIJA JA JANNE

Täällä ensimmäiset kuvat elokuvan näyttelijöistä!

Tältä näyttävät Myrskyluodon Maija -elokuvan Maija ja Janne. Heitä näyttelevät ruotsalaiset näyttelijät Amanda Jansson ja Linus Troedsson.

Linkin takana olevassa kesäkuvassa Maija ja Janne ovat sisällä vajassaan, joka on rakennettu pääkuvauspaikalle Ahvenanmaan pohjoisosaan. Kuvauslokaatioon on rakennettu myös muita pihapiirin rakennuksia, kuten Maijan talo ja navetta.

Elokuvan talvikuvausjakso päättyi viime viikolla. Linkin takana olevassa kuvassa Janne on lähdössä merelle heidän poikansa Augustin kanssa, joiden perään Maija katsoo heidän tyttärensä Marian kanssa. Augustia näyttelee Beppe Lanzt ja Mariaa Ylva Hagmark-Cooper.

Tässä vaiheessa julkaistut kuvat näet täältä:
https://solarfilms.com/myrskyluodon-maija-pressikuvat/

Ohjaaja Tiina Lymi iloitsee hyvin sujuneista kuvauksista: “Sään asettamista haasteista huolimatta Myrskyluodolle saatiin talvi. Kuvausjakso sujui hyvin ja kuvausten henki on ollut poikkeuksellisen lämmin”.

Myrskyluodon Maija -elokuvan muissa rooleissa nähdään Jonna Järnefelt ja Tobias Zilliacus Maijan vanhempina. Maijan sisarta näyttelee Amanda Kilpeläinen Arvidsson. Brittiläisten upseerien roolit näyttelevät Desmond Eastwood ja Tony Doyle.

Elokuvassa on mukana useita ahvenanmaalaisia aikuis- ja lapsinäyttelijöitä Maijan ja Jannen lapsina sekä Maijan veljinä. Kahdeksanvuotiasta Mariaa näyttelee Vendla Källroos, 14-vuotiasta Felicia Alm ja 16-vuotiasta Ylva Hagmark-Cooper. Jannen isää näyttelee Niklas Åkerfelt.

Augustia viisivuotiaana näyttelee Valter Jansson, 11-vuotiaana André Boström ja 14-vuotiaana Beppe Lantz. Kuusivuotiaan Mikaelin roolissa nähdään Alvar Holmström ja kymmenvuotiaan Alvin Johansson. Seitsenvuotiaan Hindrikin roolissa nähdään Otto Holmström.

Solar Filmsin tuottama elokuva on mittava kotimainen suurtuotanto. Sitä voidaan pitää yhtenä 2010-2020-lukujen suurimmista kotimaisista tuotannoista ja se tuo Myrskyluodon 1800-luvun maailman modernin elokuvakerronnan keinoin tähän päivään. Elokuvan tuottavat Hanna Virolainen, Jukka Helle ja Markus Selin ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva kuvataan ruotsiksi ja ensi-iltaan se tulee vuonna 2024. Ohjaaja Tiina Lymi on käsikirjoittanut elokuvan Anni Blomqvistin romaanisarjan pohjalta ja inspiroimana.

Viimeisimmät artikkelit