RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PULLISTELIJA YLITTÄNYT 100 000 KATSOJAN RAJAN

Katso Jenni Kokanderin tähdittämä Pullistelulaulu! Elokuvan kappaleet kuultavissa Spotifyssa.

Markus Lehmusruusun ohjaama Risto Räppääjä ja pullistelija on koko perheen hiihtolomahitti. Elokuva on ylittänyt 100 000 katsojan merkittävän rajapyykin ja saanut katsojia eilisiltaan mennessä kaikkiaan 104 885. Ensi-iltaan Risto Räppääjä ja pullistelija tuli viime viikon perjantaina 15.2.2019, joten 100 000 katsojan raja ylittyi kahdeksassa päivässä.

Ohjaaja Markus Lehmusruusu on elokuvan suosiosta iloinen: “Mahtavaa, että elokuvamme on saavuttanut näin hienosti katsojat. Olemme saaneet elokuvasta upeaa palautetta; sekä lapset että aikuiset ovat nauraneet ja liikuttuneet. Myös ajankohtaisten teemojen käsittelyä ja elokuvan lämmintä katsetta on kiitelty. On ollut erityisen hienoa kuulla, miten monelle perheelle elokuva on tarjonnut yhteisen viihtymisen lisäksi väylän keskustella tärkeistä elämän asioista, jotka yhdistävät meitä kaikkia”.

Elokuvan on tuottanut kolmen ensimmäisen menestyksekkään Risto Räppääjä -elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa ja alkuperäisestä tekijäkaartista on Sinikka ja Tiina Nopolan lisäksi mukana myös säveltäjä Iiro Rantala. Elokuvan kappaleet on julkaistu Spotifyssa: https://open.spotify.com/album/3cOqQ0nW28BMTAcxUPtsuV?si=qbdT1HRRTAmqAaULk5tmAQ

Katso tästä elokuvan hauska musiikkikohtaus Pullistelulaulu. Kappaleen on säveltänyt Iiro Rantala ja sen ovat sanoittaneet Sinikka ja Tiina Nopola.
https://www.youtube.com/watch?v=qDwYXUk_Ieo

Viimeisimmät artikkelit