MYRSKYLUODON MAIJA GÖTEBORGIN JA ROTTERDAMIN ELOKUVAFESTIVAALEILLE

Tiina Lymin käsikirjoittama ja ohjaama upea historiallinen elokuva kertoo Maijan elämäntarinan suurten peruskysymysten äärellä. Elokuvateatteriensi-ilta Suomessa on 19.1.2024.

Myrskyluodon Maija -elokuva on valittu Göteborgin ja Rotterdamin elokuvafestivaalien ohjelmistoon.

Solar Filmsin tuottama ja Tiina Lymin ohjaama elokuva nähdään maailmanensi-illassa Rotterdamin festivaalilla osana Limelight-ohjelmistoa, jossa esitellään mm. ennakkonäytöksinä odotettuja yleisön suosikkeja ja palkittuja elokuvia.

Myrskyluodon Maija esitetään festivaalilla kolmesti ja sen esityspäivät ovat perjantai 26.1., lauantai 27.1. ja perjantai 2.2.2024. Rotterdamin elokuvafestivaalia pidetään kansainvälisesti erittäin arvostettuna. Festivaali järjestetään 25.1.-4.2.2024. Elokuva esitetään festivaalilla sen englanninkielisellä nimellä Stormskerry Maja.

https://iffr.com/en
https://iffr.com/en/iffr/2024/films/stormskerry-maja
https://iffr.com/en/blog/limelight-lineup

Myrskyluodon Maija on valittu myös Göteborgin kansainvälisen elokuvafestivaalin ohjelmistoon. Niin ikään kansainvälistä arvostusta nauttiva festivaali järjestetään 26.1.-4.2.2024. Elokuva esitetään festivaalilla sekä torstaina 1.2. että perjantaina 2.2. osana Nordic Light -ohjelmistoa. Kyseessä on samalla elokuvan Ruotsin-ensi-ilta. Ruotsissa elokuvan kaupallinen ensi-ilta on ensi keväänä ja siitä tiedotetaan erikseen. Elokuva esitetään sen ruotsinkielisellä nimellä Stormskärs Maja.

https://goteborgfilmfestival.se/en/

Tiina Lymi on vieraana molemmilla festivaaleilla ja elokuvan kuvannut Rauno Ronkainen matkustaa hänen kanssaan Rotterdamiin.

Viimeisimmät artikkelit