KYLLÄ VOI RAKKAUDEN NUOLI LÄVISTÄÄ VANHEMMANKIN FLANELLIPAIDAN!

Mika Kaurismäen Mielensäpahoittajan rakkaustarina -elokuvan uusi trailer julki – elokuvan päärooleissa Heikki Kinnunen ja Jaana Saarinen.

Oih! Mielensäpahoittaja on rakastunut. Mutta mitä se tarkoittaa? Riiuureissuja moottoripyörällä, nuotion loisteessa järven rannalla sekä urbaania sykettä. Mitä kaikkea muuta, se selviää elokuvasta, joka tulee ensi-iltaan 6.9.2024.

Näet uuden trailerin täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=dja8Ucgm5eY

SYNOPSIS
Mielensäpahoittaja haistaa kauppareissullaan Saimin, naisen, joka tuoksuu juuri oikealta ja saa koko miehen sekaisin. Ei olisi Mielensäpahoittaja uskonut, että rinnassa voi vielä tuntua kuin ihastuneella pojanklopilla. Mielensäpahoittaja joutuu myöntämään, että viihtyy Saimin seurassa. Toisen sanat, katseet ja kosketus herättävät kauan unohduksissa olleita tuntemuksia.
Mielensäpahoittajan pojat ovat epäuskoisia ja suorastaan mustasukkaisia isästään, eivätkä tahdo luottaa Saimin vilpittömyyteen… ettei vaan olisi perinnön perässä? Seuraa perhepalavereja, väärinkäsityksiä, kuutamouintia ja unettomia öitä.
Kyllä voi rakkauden nuoli lävistää vanhemmankin flanellipaidan.

Mielensäpahoittajan rakkaustarinan on käsikirjoittanut Tuomas Kyrön romaanin pohjalta Sami Keski-Vähälä. Mielensäpahoittajan roolin näyttelee Heikki Kinnunen ja hänen rakkautensa kohdetta, Saimia, näyttelee Jaana Saarinen.

Mielensäpahoittajan poikia (Hessua ja Pekkaa) näyttelevät Iikka Forss ja Ville Tiihonen. Saimin tytärtä (Kukkaa) näyttelee Ona Huczkowski. Muissa rooleissa nähdään mm. Pertti Sveholm, Sanna-Kaisa Palo ja Pauliina Hukkanen. Ja Kolehmaisena kukapa muu kuin Silu Seppälä.

Elokuvan ohjaa Mika Kaurismäki kuten edellisenkin, Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuvan. Kolme Tuomas Kyrön teoksiin pohjautuvaa Mielensäpahoittaja-elokuvaa ovat saaneet kaikkiaan 1 050 749 elokuvateatterikatsojaa. Nämä elokuvat ovat Solar Filmsin tuottamia ja Nordisk Filmin levittämiä.

Viimeisimmät artikkelit