KATSO VARES X -ELOKUVAN TRAILER JA JULISTE TÄÄLTÄ

Elokuvateatteriensi-ilta 23.10.2024 – pääroolissa Leo Sjöman ja sivurooleissa Jasper Pääkkönen, Sara Soulié, Ilona Chevakova, Kalle Lamberg ja Mikko Kouki.

Yksityisetsivä Vares on ennallaan, vaikka hänen maailmansa on muuttunut. Hän on mennyt naimisiin! Trailerin näet ao. linkin kautta.

https://www.youtube.com/watch?v=TdaZ-0AmP_Q

Solar Filmsin elokuva tulee ensi-iltaan keskiviikkona 23.10.2024. Jo kymmenennen yksityisetsivän maailmasta kertovan Vares-elokuvan on ohjannut Tuukka Temonen. Jasper Pääkkönen näyttelee itseoikeutetusti Kyypakkauksen roolin. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään hänen lisäkseen Kalle Lamberg, Sara Soulié, Ilona Chevakova ja Mikko Kouki. Elokuvassa näyttelevät myös mm. Olga Temonen, Jenni Kokander, Mikko Töyssy, Satu Silvo, Pelle Heikkilä, Aku Sipola, Kreeta Salminen ja Tom Petäjä.

Elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Anna Nuru, Jukka Helle ja Markus Selin ja sen levittää Nordisk Film. Vares X -elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Satu Rasila ja Akseli Kouki, ja se perustuu löyhästi Reijo Mäen dekkariin Kolmijalkainen mies.

Elokuvan kuvauksia Turussa ovat tukeneet Länsi-Suomen elokuvakomissio ja Business Turku.

Viimeisimmät artikkelit