JARI LITMANEN PIZZALÄHETTINÄ – KATSO TÄÄLTÄ RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VILLI KONE -ELOKUVAN HAUSKA KOHTAUSPÄTKÄ

Elokuvateatteriensi-ilta 17.2.2023!

Katso alta jalkapallotähti Jari Litmasen ansiokas roolisuoritus pizzalähettinä uusimmassa Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvassa. Urheilutausta onkin tässä hommassa todella tarpeen, sillä niin paljon siinä piisaa kiirettä. Minka Kuustosen ja Litmasen tähdittämän kohtauksen näet oheisen linkin kautta ja sen voi jakaa eri medioissa. Hienon roolisuorituksen näet kokonaisuudessaan elokuvateattereissa 17.2.2023 alkaen.

https://youtu.be/PfnToz1ivlk

Solar Filmsin tuottama Risto Räppääjä ja villi kone -elokuva on Maria Sidin ohjaama ja se perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan, samannimiseen Tammen kustantamaan lastenromaaniin. Risto Räppääjä -elokuvat ovat aina seuranneet aikaansa ja olleet kautta vuosien vuoden katsotuimpia kotimaisia elokuvia. Lapsiperheiden ikisuosikit Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää seikkailevatkin tällä kertaa pelimaailmassa.

Risto Räppääjää ja Nelli Nuudelipäätä näyttelevät ensi kertaa Otso Törmälä ja Meri Lahikainen. Elokuvassa ovat tietenkin mukana myös Rauha Räppääjä, Lennart Lindberg ja Pakastaja-Elvi, joita näyttelevät Minka Kuustonen, Ylermi Rajamaa ja Jenni Kokander. Nelli Nuudelipään vanhempia, Pinja ja Pontus Perhosta näyttelevät Jutta Järvinen ja Aku Sipola ja artisti Ville Pyryä Benjamin Willamo.

Risto Räppääjä ja villi kone kuvattiin Helsingissä ja Vantaalla viime kesänä. Sen ovat tuottaneet Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva on Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n yhteistuotantoa.

Rimbo Salomaa on tuottanut kahden uusimman, Risto Räppääjä ja pullistelija sekä Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan lisäksi kolme ensimmäistä suosittua Risto Räppääjä -elokuvaa. Menestyselokuvien tekijäkaartista ovat tässäkin elokuvassa olleet mukana Sinikka Nopola (1953-2021) sekä Tiina Nopola, jotka ovat vastanneet käsikirjoituksesta. Iiro Rantala on säveltänyt sekä score-musiikin että laulut. Laulujen sanat ovat Matias Nopolan käsialaa.

Elokuvan trailerin näet täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=GqaI1-ct5cI

Viimeisimmät artikkelit