JO 100 000 KATSOJAA NÄHNYT LUOKKAKOKOUS 3 – SINKKURISTEILY -ELOKUVAN

Ohessa uusi kohtauspätkä elokuvasta.

Solar Filmsin elokuva Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on ylittänyt 100 000 katsojan rajapyykin. Elokuva on saanut eilisiltaan 13.8.2021 mennessä kaikkiaan 100 080 katsojaa.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on ensimmäinen tänä vuonna ensi-iltaan tullut elokuva, joka saavuttaa 100 000 katsojarajan elokuvateattereissa. Tiukkojen kapasiteettirajoitusten aikana tämä on erittäin merkittävä saavutus. Renny Harlinin ohjaama elokuva tuli ensi-iltaan 28.7.2021.

Katso tästä uusi kohtauspätkä elokuvasta:
https://youtu.be/Z4yXxax-5RE

Renny Harlin on tuloksesta enemmän kuin iloinen: ”On upeaa nähdä katsojat jälleen elokuvateattereissa popcornit ja limut käsissään. Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että Luokkakokous 3 on tuonut syyn hauskanpitoon elokuvissa kävijöille.” Hän jatkaa: ”Tiedämme, että koko vuosi on ollut haastava elokuva-alalle ja tämä on rohkaiseva askel kohti uusia menestystarinoita.”

Nippeä, yhtä elokuvan pääroolia, näyttelevä Aku Hirviniemi iloitsee elokuvan hienosta vastaanotosta: “Elokuvan nähneiden kommenttien perusteella on se sama ilo ja riemu välittynyt valkokankaalle ja teattereihin, mikä meillä tekijöillä oli elokuvaa kuvattaessa. On mahtavaa huomata, että olemme voineet tuottaa iloa näinä, välillä haastavina aikoina. Olin erittäin iloinen huomatessani Imatran ensi-illan naurumellakasta, että tämä komedia todella toimii.”

Elokuvasta

Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten aiemmatkin Luokkakokous-elokuvat.

Elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa ja sen ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja käsikirjoittaneet Renny Harlin ja Mari Perankoski.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Viimeisimmät artikkelit