METSÄJÄTTI-ELOKUVAN TUNNUSKAPPALEEN ESITTÄÄ TOMMI LÄNTINEN

Kappaleen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen.

Tommi Läntinen esittää Solar Filmsin tuottaman Metsäjätti-elokuvan tunnuskappaleen Meidän murusia. Biisin on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen. Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan. Elokuva tulee ensi-iltaan 11.9.2020. Tommi Läntinen on solminut levytyssopimuksen Vallila Music Housen kanssa ja Meidän murusia julkaistaan 12.6.2020. Biisin tiiseri on kuultavissa Vallila Music Housen ja Solar Filmsin Facebook-sivuilta ja Instagramista seuraavien linkkien kautta.

https://www.facebook.com/VallilaMusicHouse/
https://www.instagram.com/vallilamusichouse/
https://www.facebook.com/SolarFilmsInc/
https://www.instagram.com/solarchannel/

Solar Filmsin tuottaman elokuvan pääroolit näyttelevät Jussi Vatanen, Hannes Suominen sekä Sara Soulié. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Anu Sinisalo, Tommi Korpela, Anna-Riikka Rajanen ja Tomi Alatalo. Ohjaaja Ville Jankerille Metsäjätti on kolmas kokoillan elokuva. Metsäjätin tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle.

Kappaleestaan Tommi kertoo seuraavaa: ”Musaveljeni, Tähkän Late ja Kiiskisen Timo antoivat minulle lahjan, tämän biisin. Minun ei tarvinnut kuin antaa laulun virrata ja tapahtua. Olen lahjasta kiitollinen ja ilmiliekeissä.”

Tommi kommentoi elokuvaa: ”Minulle leffan ydin kiteytyy yhteen sanaan: yhdessä. En minä olisi tässä ilman muita ihmisiä. Meillä kaikilla on historiamme, taakkamme ja tarinamme, ja siitä Meidän murusia -biisissäkin laulan.”

Metsäjätin tuottaja Rimbo Salomaa on erittäin tyytyväinen siihen, että juuri Tommi tulkitsee Tähkän ja Kiiskisen kappaleen. “Tämä kappale sopii loistavasti Tommin äänelle ja Tommin tyyliin. Tommi on juuri sopiva artisti Metsäjätin tunnaribiisin esittäjäksi.”

Elokuvan levittää Nordisk Film.

Elokuvasta

Ohjaus
Ville Jankeri

Tuottajat
Rimbo Salomaa, Jukka Helle, Markus Selin

Linjatuottaja
Maria Kaurismäki

Käsikirjoitus
Ville Jankeri ja Timo Turunen

Pääroolit
Jussi Vatanen
Hannes Suominen
Anu Sinisalo
Sara Soulié

Muut roolit
Tommi Korpela
Anna-Riikka Rajanen
Tomi Alatalo
Iikka Forss

Kuvaus
Aarne Tapola, F.S.C.

Musiikki
Marko Nyberg

Äänisuunnittelu
Janne Jankeri

Leikkaus
Harri Ylönen, F.C.E.

Lavastussuunnittelu
Sattva-Hanna Toiviainen

Maskeeraussuunnittelu
Kaisa Pätilä

Pukusuunnittelu
Tiina Kaukanen

Synopsis
Ylennys mielessään Pasi ottaa vastaan tehtävän tehostaa vaneritehtaan toimintaa synnyinseudullaan. Asiat mutkistuvat, kun Pasi (Jussi Vatanen) kohtaa tehtaalla lapsuudenystävänsä Jannen (Hannes Suominen). Ennen kuin tehtaan kohtalo on selvillä, kuunnellaan metallia, tehdään politiikkaa, punnitaan ystävyys ja kohdataan menneisyys. Ehtii Pasi perustaa perheenkin Lindan (Sara Soulié) kanssa. Metsäjätti perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen menestysromaaniin.

Viimeisimmät artikkelit