KATSO TÄÄLTÄ ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVAN TEASER

Elokuvan ensi-ilta on 7.9.2018. Päärooleissa Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu.

Katso täältä Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan teaser, josta näet ensimmäiset pätkät Mielensäpahoittajasta ja Kolehmaisesta eli Heikki Kinnusesta ja Sulevi Peltolasta. Elokuvan ensi-ilta on 7.9.2018.

https://www.youtube.com/watch?v=wZj6dGImECo

”Muutamia hyviä puolia maailmasta mainostaakseni – peruna, haitarimusiikki, murtomaahiihto.”
–Mielensäpahoittaja

Elokuvan kuvaukset ovat päättyneet ja sen lopputyöt ovat lähes valmiit. Elokuvaa kuvattiin Hämeenlinnan lisäksi Tuusulassa, Vihdissä, Helsingissä ja Kirkkonummella. Tiina Lymin ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään Mielensäpahoittaja eli Heikki Kinnunen sekä Satu Tuuli Karhu. Elina Knihtilä, Jani Volanen, Mari Perankoski ja Iikka Forss esiintyvät elokuvassa miniöiden ja poikien rooleissa. Petra Frey näyttelee jälleen emännän roolin ja Lotta Kaihua nuoren emännän roolin. Muissa rooleissa nähdään niin ikään maineikas näyttelijäkaarti: Sulevi Peltola, Janne Reinikainen, Kaisa Hela ja Sari Siikander.

Tiina Lymi on käsikirjoittanut Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan yhdessä Tuomas Kyrön ja Juha Lehtolan kanssa. Elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle, jotka tuottivat myös ensimmäisen Mielensäpahoittajan. Mielensäpahoittaja on Suomen neljänneksi katsotuin elokuva vuoden 1991 jälkeen saatuaan 500 926 katsojaa elokuvateattereissa. Lymin viimeaikaisiin menestystöihin kuuluvat muun muassa Äkkilähtö- ja Napapiirin sankarit 3 -elokuvien ohjaustyö sekä Kohtuuttomuuksia-tv-sarjan käsikirjoittaminen.

Elokuvateattereissa Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja nähdään syksyllä 2018. Elokuvan levittää Nordisk Film. Elokuvan pääyhteistyökumppani on POP Pankki.

Elokuvan tiedot

Ohjaus
Tiina Lymi

Käsikirjoitus
Tuomas Kyrö, Tiina Lymi ja Juha Lehtola

Tuottajat
Markus Selin ja Jukka Helle

Elokuvan levittäjä
Nordisk Film

Pääroolit
Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu

Muut roolit
Elina Knihtilä
Jani Volanen
Mari Perankoski
Iikka Forss
Sulevi Peltola
Janne Reinikainen
Sari Siikander
Kaisa Hela

Elokuvasta

Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta.

Viimeisimmät artikkelit