ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVAN TRAILER JULKI

Elokuvan ensi-ilta on 24.8.2018. Päärooleissa Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu.

Tiina Lymin ohjaaman Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan trailer on julkaistu. Trailerissa nähdään itse Mielensäpahoittaja eli Heikki Kinnunen ja hänen pojantyttärensä Sofia, jonka roolissa loistotyön tekee Satu Tuuli Karhu. Elokuvan ensi-ilta on 24.8.2018.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=MRm3M1tR_Jk

Rooleissa myös mm. Mielensäpahoittajan naapuri Kolehmainen (Sulevi Peltola), pojat (Jani Volanen, Iikka Forss) ja miniät (Elina Knihtilä, Mari Perankoski).

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva kuvattiin Hämeenlinnan lisäksi Tuusulassa, Vihdissä, Helsingissä ja Kirkkonummella.

Tiina Lymi on käsikirjoittanut Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan yhdessä Tuomas Kyrön ja Juha Lehtolan kanssa. Elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle, jotka tuottivat myös ensimmäisen Mielensäpahoittajan. Mielensäpahoittaja on Suomen neljänneksi katsotuin elokuva vuoden 1991 jälkeen saatuaan 500 926 katsojaa elokuvateattereissa. Lymin viimeaikaisiin menestystöihin kuuluvat muun muassa Äkkilähtö- ja Napapiirin sankarit 3 -elokuvien ohjaustyö sekä Kohtuuttomuuksia-tv-sarjan käsikirjoittaminen.

Elokuvateattereissa Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja nähdään 24.8.2018. Elokuvan levittää Nordisk Film. Elokuvan pääyhteistyökumppani on POP Pankki.

Pääroolit
Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu

Muut roolit
Sulevi Peltola
Jani Volanen
Elina Knihtilä
Mari Perankoski
Iikka Forss
Janne Reinikainen
Kaisa Hela
Sari Siikander

Elokuvasta
Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta.

Viimeisimmät artikkelit