ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVALLA JO YLI 200 000 KATSOJAA

Katso uusi kohtaus elokuvasta sekä video huovuttamalla tehdystä Mielensäpahoittajan näköisnukesta!

Tiina Lymin ohjaama Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva on ylittänyt 200 000 katsojan rajan eilen tiistaina 18.9.2018, mihin mennessä elokuva on saanut kaikkiaan 203 334 katsojaa. Elokuva tuli ensi-iltaan 24.8.2018 ja ylitti komean rajapyykin alle kuukaudessa.

Elokuvan tuottaja Markus Selin on edelleen tyytyväinen: ”Olemme hyvin iloisia siitä, että elokuva kulkee edeltäjänsä jälkiä ja se on saanut myös saman verran katsojia samassa ajassa kuin Mielensäpahoittaja-elokuva. Näin komeaa tulosta ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä ja vain muutama kotimainen elokuva vuodessa yltää tällaisiin katsojamääriin. Loppupeleissä yleisö päättää, mistä tulee menestys ja Mielensäpahoittajan charmi tuntuu purevan katsojiin edelleen.”

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja päärooleja, Mielensäpahoittajaa ja hänen pojantytärtään Sofiaa, näyttelevät Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu. Sivurooleissa nähdään muun muassa Jani Volanen, Elina Knihtilä, Sulevi Peltola, Iikka Forss, Mari Perankoski sekä Janne Reinikainen.

Katso tästä uusi kohtaus elokuvasta. Kohtauksen voi julkaista eri medioissa.
https://www.youtube.com/watch?v=vGAp1cq8-U4

Ohesta näet myös huovuttamalla tehdyn Mielensäpahoittajan näköisnuken! Videota voi jakaa eri medioissa.
https://www.youtube.com/watch?v=rYpzcRc4Uwc

Viimeisimmät artikkelit