YÖSYÖTTÖ-ELOKUVA FINNKINON TEATTEREIHIN

Finnkinon ensi-ilta vuoden viimeisenä viikonloppuna.

Marja Pyykön ohjaama Yösyöttö-elokuva tulee esitykseen Finnkinon elokuvateattereihin vuoden viimeisenä viikonloppuna 29.12.2017. Liput 29.12. alkavalle näytösviikolle tulevat myyntiin 22.12.2017 Finnkinon lippukaupoissa.

Solar Filmsin tuottama ja Nordisk Filmin levittämä elokuva on kerännyt eilisiltaan mennessä huimat 168 286 katsojaa.

”Olemme tavattoman iloisia siitä, että katsojilla on mahdollisuus nähdä Yösyöttö nyt myös Finnkinon elokuvateattereissa. Elokuvan tekijöille tämä on valtavan tärkeä asia, sillä elokuvat on tehty katsottaviksi”, iloitsee Nordisk Filmin elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman.

”Yleisöltä tullut palaute on ollut todella mieltä lämmittävää! Kentältä on kerrottu, miten Petteri Summasen esittämän Antti Pasasen hahmon rinnalla on vuoroon naurettu, vuoroon liikututtu. Yleisö on ottanut elokuvan todella omakseen, niin kuin nämä upeat katsojaluvutkin todistavat. Toivottavasti kaikki, joilta elokuva onkin vielä jäänyt näkemättä, pääsevät sen viimeistään nyt näkemään”, hän jatkaa.

Oheisesta linkistä näet elokuvan näytösten paikat. Huomioikaa, että näytöksiä ei järjestetä kaikkina viikonpäivinä, vaan ne on syytä tarkistaa kyseisen järjestävän tahon sivuilta erikseen. Tämä koskee myös kiertuenäytöksiä. https://nordiskfilm.fi/yosyotto/

Yösyöttö voitti parhaan elokuvan palkinnon ”Best Nordic Feature 2017” Nordic International Film Festivalilla New Yorkissa lokakuussa. Elokuva esitettiin festivaalilla englanninkielisellä nimellä Man and a baby.

Elokuvasta
Solar Filmsin elokuva Yösyöttö perustuu Eve Hietamiehen suosittuun, samannimiseen romaaniin. Elokuvan päärooleissa näyttelevät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. seuraavat näyttelijät: Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu, Ada Kukkonen ja Santeri Helinheimo Mäntylä.

Elokuvan käsikirjoitus on ohjaaja Marja Pyykön ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Viimeisimmät artikkelit