Veijarit piti katsojatilaston kärkipaikkaa kaksi viikkoa

Veijarit veti katsojat elokuviin ennen Varesta.

veijarit_800c
Veijarit (Mikko Leppilampi, Antti Luusuaniemi)

Lauri Nurksen ohjaama ja Mikko Leppilammen sekä Antti Luusuaniemen tähdittämä Veijarit keräsi kahdessa viikossa 66 762 katsojaa.

Se jätti molempina viikkoina taakseen kaikki kotimaiset ja ulkomaiset kilpailijansa ennen Pahan suudelman ensi-iltaa.

”Olemme ylpeitä tästä saavutuksesta, ja teemme hyvillä mielin tietä emoyhtiöllemme Solar Filmsille ja Jussi Varekselle, jotka puhdistavat pöytää tästä eteenpäin. Veijareille kelpaa kahden ykkösviikon jälkeen myös kakkostila,” tuottaja Jesse Fryckman hymyilee.

Veijarit on käsikirjoittanut Katri Manninen ja tuottanut Bronson Club. Elokuvaa levittää Nordisk Film.

SYNOPSIS
Veijarit-elokuva on rosoisen urbaani buddy-komedia kahden nuoren miehen ystävyydestä ja heidän epätoivoisesta yrityksestään elää jokainen hetki täysillä. Vältelläkseen normaalia elämää ja tunteakseen itsensä ikuisesti nuoriksi, Saku ja Ässä yllyttävät toinen toistaan yhä hurjempiin ja huvittavampiin tempauksiin. Veijarit hurmaavat naiset sukkeluudella, ratkovat ongelmat kuin koulupojat eivätkä juuri murehdi tulevaisuudesta. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Ässä tapaa Annan, elämänsä rakkauden. Ässän elämänarvot muuttuvat rakastumisen myötä ja Saku jää auttamattomasti jalkoihin. Jokaisen parisuhteen takana on yksi unohdettu ystävä ja Sakun onkin keksittävä uusia keinoja saadakseen ystävänsä takaisin.

Viimeisimmät artikkelit