MYRSKYLUODON MAIJALLA JO YLI 120 000 KATSOJAA

Lue ohesta näyttelijä Amandan Janssonin tervehdys. Elokuva jatkaa Suomen ylivoimaisena ykkösenä!

Tiina Lymin ohjaama ja Solar Filmsin tuottama Myrskyluodon Maija -elokuva on rikkonut toisena viikonloppunaan 120 000 katsojan rajan. Elokuva on saanut eiliseen 28.1.2024 mennessä 123 301 katsojaa ennakoineen. Elokuvan toisen viikonlopun kävijämäärä 45 565 oli suurempi kuin avausviikonlopun 43 034, mikä on harvinaista. Elokuva jatkaa Suomen ylivoimaisesti katsotuimpana elokuvana. Elokuvan ensi-ilta oli 19.1.2024.

Ilmiöksi nousseen elokuvan pääroolinäyttelijä Amanda Jansson kommentoi suurta katsojamäärää seuraavasti: “On mahtavaa ja uskomattoman hienoa, että näin monet ihmiset ovat nähneet jo Myrskyluodon Maijan elokuvateattereissa. Toivottavasti yhä useammat antavat rakkauden, rohkeuden ja kaiken muun tarinan kertoman viedä heiltä jalat alta. Olen erittäin ylpeä ja iloinen siitä, että olen saanut olla osa tätä elokuvaa”.

Katso uusi värikylläinen kohtaus elokuvasta. Sen voi jakaa eri medioissa.
https://www.youtube.com/watch?v=rONyYkaTXV0

Myrskyluodon Maija on valittu Götebörgin ja Rotterdamin elokuvafestivaalien ohjelmistoon. Elokuva nähtiin juuri maailmanensi-illassa Rotterdamin festivaalilla osana Limelight-ohjelmistoa, jossa esitellään muun muuassa ennakkonäytöksinä odotettuja yleisön suosikkeja ja palkittuja elokuvia. Rotterdamin elokuvafestivaalia pidetään kansainvälisesti erittäin arvostettuna. Festivaali järjestetään 25.1.-4.2.2024. Elokuva esitetään festivaalilla sen englanninkielisellä nimellä Stormskerry Maja. Ohjaaja Tiina Lymi ja elokuvaaja Rauno Ronkainen vieralivat festivaalilla Rotterdamissa.

Myrskyluodon Maija on valittu myös Göteborgin kansainvälisen elokuvafestivaalin ohjelmistoon. Niin ikään kansainvälistä arvostusta nauttiva festivaali järjestetään 26.1.-4.2.2024. Elokuva esitetään festivaalilla 1.-4.2. osana Nordic Light -ohjelmistoa. Kyseessä on samalla elokuvan Ruotsin ensi-ilta. Ruotsin kaupallinen ensi-ilta on ensi keväänä ja siitä tiedotetaan erikseen. Elokuva esitetään sen ruotsinkielisellä nimellä Stormskärs Maja. Tiina Lymi matkustaa myös vieraaksi Göteborgiin.

Viimeisimmät artikkelit