MIKA KAURISMÄKI OHJAA MIELENSÄPAHOITTAJAN RAKKAUSTARINA -ELOKUVAN

Päärooleissa Heikki Kinnunen ja Jaana Saarinen!

Mika Kaurismäki ohjaa uuden Mielensäpahoittajan rakkaustarina -elokuvan, jossa Mielensäpahoittaja totta tosiaan kokee muutoksia. Hän nimittäin rakastuu! Mielensäpahoittajan roolin näyttelee Heikki Kinnunen ja hänen rakkautensa kohdetta, Saimia, Jaana Saarinen.

Solar Filmsin tuottaman elokuvan kuvaukset alkavat tiistaina 5.9.2023. Elokuva kuvataan pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Mielensäpahoittajan rakkaustarinan on käsikirjoittanut Tuomas Kyrön romaanin pohjalta Sami Keski-Vähälä. Elokuvan levittää Nordisk Film ja ensi-iltaan se tulee syksyllä 2024.

Mielensäpahoittajan poikia Hessua ja Pekkaa näyttelevät Iikka Forss ja Ville Tiihonen. Saimin tytärtä Kukkaa näyttelee Ona Huczkowski. Muissa rooleissa nähdään mm. Pertti Sveholm, Sanna-Kaisa Palo ja Pauliina Hukkanen, ja Kolehmaisena kukapa muu kuin Silu Seppälä.

Elokuvan tuottaja Hanna Virolainen iloitsee Mielensäpahoittajan elämänmuutoksesta: ”Mahtavaa päästä Mielensäpahoittajan matkaan ja käsittelemään tällä kertaa niinkin herkullista aihetta kuin rakkaus. Mika Kaurismäen ohjauksessa pääsemme tutulla ryhmällä aloittamaan syksyn kuvaukset ja olen siitä todella innoissani”.

Solar Filmsin tuottaja Markus Selin on tyytyväinen Mielensäpahoittajan uuteen käänteeseen: ”Mielensäpahoittaja vie meidät seuraavalle tasolle, mitä se sitten tarkoittaakin”.

Elokuvan ohjaa Mika Kaurismäki kuten edellisenkin, Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuvan. Kolme Tuomas Kyrön teoksiin pohjautuvaa Mielensäpahoittaja-elokuvaa ovat saaneet kaikkiaan 1 050 749 elokuveatterikatsojaa. Nämä elokuvat ovat Solar Filmsin tuottamia ja Nordisk Filmin levittämiä.

Viimeisimmät artikkelit