THE END -KÄSIKIRJOITUSKILPAILUN PÄÄPALKINTO 10 000 EUROA

– Solar Films yhteistyöhön voittajan kanssa

Solar Films toteuttaa The End -elokuvakäsikirjoituskilpailun yhdessä Ikaalisten ja Luopioisten säästöpankkisäätiöiden ja Aito Säästöpankin kanssa. Voittaja saa 10 000 euron arvoisen pääpalkinnon, minkä lisäksi Solar Films varaa oikeuden voittajatekstin työstämiseksi elokuvaksi.

Materiaalin viimeinen palautuspäivä on 29.9.2017 ja voittajat valitaan tammikuun lopussa 2018. Kilpailun raatiin kuuluvat elokuvaohjaaja Markku Pölönen, elokuvaohjaaja Petri Kotwica, tuottaja Rimbo Salomaa sekä kilpailun koordinaattori Marketta Vaismaa.

Solar Filmsin tuottaja Rimbo Salomaa kertoo, että kilpailut ovat harvinainen tapa etsiä elokuvakäsikirjoituksia. “Kilpailuja järjestetään todella harvoin. On ilo olla mukana tällaisessa kilpailussa, josta saattaa nousta esiin yllättäviä tarinoita ja uusi käsikirjoittajia.”

The End -kilpailuun voi osallistua kirjoittamalla maksimissaan 30-sivuisen treatmentin eli käsikirjoitustiivistelmän, joka kertoo tarinan alusta loppuun niin, että siitä voi hahmottaa kokonaisuuden; teemat, tarinan, muodon ja sisällön. Lisäksi osallistuja kirjoittaa maksimissaan viiden sivun mittaisen dialogikohtauksen sekä elokuvan henkilöluettelon lyhyin luonnekuvauksin.

Lisätietoja saat täältä: www.facebook.com/TheEnd.fi

www.solarfilms.com
https://www.facebook.com/SolarFilmsInc/
Yhteystiedot:
Tuottaja Rimbo Salomaa, [email protected], puh 040-550 1770
Kilpailun koordinaattori Marketta Vaismaa, [email protected], puh 040-749 0489

Viimeisimmät artikkelit